نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

اعزام اسنوکربازان ایران به قهرمانی آسیا

سرمربی تیم ملی اسنوکر از اعزام اسنوکربازان زن و مرد به مسابقات قهرمانی آسیا در قطر خبر داد و گفت: تلاش بر این است که بهترین جایگاه‌ها را در هر دو بخش زنان و مردان کسب کنیم.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۹ - ۱۳ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 02
کد خبر: ۲۶۷۳۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، کامران شهلایی درباره برنامه‌های اسنوکر در سال ۲۰۲۵، اظهار کرد: در سال ۲۰۲۵ مسابقات قهرمانی آسیا اسنوکر در دو بخش زنان و مردان بهمن ماه در قطر را داریم که در بخش مردان ۳ ورزشکار از جمله علی قره گوزلو و امیر سرخوش حضورشان در این تورنمنت قطعی شده و سومین ورزشکار اعزامی نیز بعد از برگزاری مسابقات انتخابی مشخص خواهد شد. این رقابت‌ها ۲۷ بهمن در قطر برگزار می‌شود و تا یکم اسفند ادامه خواهد داشت. همچنین بعد از پایان این تورنمنت مسابقات اسنوکر رده سنی زیر ۲۱ سال مردان را داریم که این مسابقات نیز یکم تا چهارم اسفند در قطر برگزار می‌شود. بعد از برگزاری مسابقات انتخابی، ۴ ورزشکار به این تورنمنت اعزام خواهند شد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا در بخش بانوان نیز اعزامی پیش‌بینی شده است یا خیر؟ گفت: بعد از پایان رقابت‌های اسنوکر قهرمانی آسیا مردان، بلافاصله رقابت‌های قهرمانی آسیا زیر ۲۱ سال بانوان اسفندماه در قطر آغاز می‌شود که ۴ نفر از بانوان دارای رنکینگ به این تورنمنت اعزام خواهند شد.

سرمربی تیم ملی اسنوکر خاطرنشان کرد: تلاش بر این است که با اعزام بهترین ورزشکاران خود در بخش زنان و مردان بهترین جایگاه‌ها را در قهرمانی آسیا به خود اختصاص دهیم.

شهلایی در پایان در ارزیابی از وضعیت اسنوکر ایران در آسیا، اظهار کرد: به جز حسین وفایی و امیر سرخوش که حرفه‌ای کار می‌کنند در بخش مردان پیشرفت خوبی در اسنوکر نسبت به گذشته داشتیم، اما در بخش بانوان روند پیشرفت به کندی پیش می‌رود و شرایط آن طور که انتظار داریم نیست. امیدوارم روزی بانوان اسنوکرباز نیز همانند مردان به جایگاه حرفه‌ای برسند./ ایسنا 

ارسال نظر
آخرین اخبار